barbha

Barbha'nın maceraları:)

Pazar, Ağustos 20, 2006

Herkese Geçmiş Olsun:(


Kasım'la birlikte Hüseyin'in düğününe gittiğimizi söylemiştim. Kasım efendi 30'a merdiven dayamasına rağmen halı sahalardan da geri kalmadığı için, bir halı saha macerasında aşil tendonunu ( achilles tendon) koparmış! Yanda Kasım ile benim, 2003 yazından kalma bir fotoğrafımız görülebilir. Kasım Hoca'nın nikahından 10 gün kadar sonra, Aydın'da kafeterya'da.

Beni aradı o gün. Ameliyat sözünü duyunca morali bozulmuş, okuldan uzak kalacağım filan diyor. (tabi yeşil sahalardan uzak kalmak babında daha uzun konuştuk ama işte öyle demek hoş olmaz) Her neyse, ameliyatı başarılı geçmiş. şimdi kalçaya kadar alçı ile birlikte yaşamak durumunda. bu sıcaklarda kendisine kolaylıklar diliyor, geçmiş olsun diyorum.

Ayrıca aynı günlerde Berkay hoca da omzundan ameliyat oldu. O zat-ı muhterem de Ankaragücü maçlarından geri kalmadığı için, çılgın taraftarlar tarafından sıkıştırılmak suretiyle sol kolu ile kendisi arasına giren boşluğu müteakip zamanlarda 3-4 kere daha yaşamak durumunda kaldığından artık en son ameliyata karar verdi. Ameliyatı başarılı oldu. Ona da buradan bolca geçmiş olsun diyelim.

A bir de annem Aydın'da şanssız biçimde yere düşmüş, onun da ayağı 3 gün alçıda kaldı. Pek sorun yokmuş şimdi, ama zorlanıyor biraz. Ona da geçmişler olsun. Ellerinden öperim.

1 Yorumlar:

At 1:21 ÖS, Anonymous Adsız dedi ki...

Kasım Hoca toprak sahaların Maradona'sı, halı saha gibi bilmediğimiz yönleri ortaya çıkıyor. Geçmiş olsun hocam.

 

Yorum Gönder

<< Home