barbha

Barbha'nın maceraları:)

Perşembe, Ekim 26, 2006

Aydın'dan Haberler

Uzun zaman olmuş buraya not düşmeyeli. Her neyse. Arada bir Aydın yaptım. Serdar kardeşimizi görme şerefine de nail oldum. Askerlik yaramış, pantolonlar doldurulmuş biraz. (Pantolonlar doldurulmuş deyince, öyle yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. Bacaklar neyin şişmiş, kilo alınmış babında.)
Buraya fotoğraf ekleme konusunda bir sorunum var, yoksa göndereceğim fotoları da. Ama olmuyor nedense. Her şey yolundaymış gibi görünüyor, ama yayına girince bakıyorum fotoğraf yok. Şimdilik böyle idare edelim:)
Özgür Demirkol vardı bizim liseden arkadaş. Sonra da üniversitede ev arkadaşı olmuşluğumuz, kankalığa varmışlığımız vardır. O da bu cumartesi günü nişanlanıyormuş. Biz iletişimi kaybettik gerçi, ama bir yerlerden haberdar olmuş da blog'u okuyorsa, hayat boyu mutluluklar dilerim kendisine:)
Yine Ankara'lı genç avukat adaylarından Ekim Paşa'yı ve Aydın eşrafından Barış San arkadaşımı buradan tebrik etmek istiyorum, her ikisi de geçtiğimiz hafta içerisinde nişan takma dediğimiz eylemi gerçekleştirerek dünyaevine ilk adımı atmış bulunmaktalar. İnsanı bunalıma sokacak kadar çok gelişme var sizin anlayacağınız.