barbha

Barbha'nın maceraları:)

Çarşamba, Ocak 17, 2007

Askerlik bitiyor, yaşam başlıyor...

Şunun şurasında 60 gün kadar kaldı askerliğin bitmesine. Çok şikayetçi olduğumdan da değil, ama daha önce yazdığım gibi avukatlığı özlüyorum. En son 17 Kasım'da yazı yazmışım buraya. Diyeceksiniz ki arada neden o kadar boşluk bıraktın, sıkıldın mı? Ama mazeretim sağlam, emin olun:)

Annecim geldi aralık başında Ankara'ya. Fırsat olduğu kadar onunla beraber gezmeye, zaman geçirmeye çalıştım. Çok da özlemiştim o kadar uzun süreli bir ayrılık olmamasına rağmen. Peki annem neden geldi? Oğluna kız almak için tabi:) Efendim Çağla hanımcımla nihayet hayatlarımızı birleştirmek yolunda bir adım daha attık, böyle bildiğiniz kız isteme seremonisi ve ardından küçük bir nişan seremonisi, artık "meşru" hale getirmiş oldu ilişkimizi.

Bakalım bir aksilik olmazsa, planlar değişmezse yaz gibi nikah olacak, sonra Çağla hanımcımla biz Denizli vilayetinde yaşamlarımıza devam edeceğiz. Ha tabi Denizli'ye hemen gitmiyoruz, biraz daha buralarda olacağız gibi duruyor.

Bu seremoni 16 Aralık günü vuku buldu. Peki ben 18 Aralık'ta ne yaptım? Hani nişan yaptık ya, hani benim 1+1 eve artık sığamayacağımız belli oldu ya, gittim 2+1 ev tuttum karşı apartmandan. Evim de pek güzel. Yahu bu blogger'da fotoğraf ekleme olayındaki sakatlığı bir keşfetsem size fotoğraflar filan da göstereceğim de hem nişandan hem evden, işte o sorunu aşamadım.

Ben 22'sinden itibaren izinliydim. Bayram da birleşince 12 gün izin oldu. Sözde Aydın'a gidecektim de Kurban Bayramı'nı Aydın'da geçirecektim. Nerde? Ev taşıdım, yerleştirdim vs vs. Annecim de ilk taşınma günü buradaydı. Kadıncağız biletini bir gün önceye almadığına pişman olmuş olmalı!

Annem de Çağla'yı nasıl seviyor yalnız bilseniz, kıskanmaya başlayacağım bir ara. Hayatımın iki kadını beni aradan çıkarıp kendileri ana - kız olacaklar beni unutacaklar diye çekinmekteyim:)

Hayatımın üçüncü kadını Saja'yı da felaket özledim. Bayramda da göremeyince iyice özlem düştü içime. Hediyeler hediyecikler alıp gidesim, dondurmalar ısmarlayasım, parklarda sallandıkça yanıbaşında bekleyesim var.

Şimdilik bu kadar efendim. Yakında yeniden birlikte olacağız, emin olunuz:)

Not: Ulaş Paşa az önce e-posta atarak askerliğinin bittiğini, yarın sabah itibariyle Ankara'da olacağını müjdelemiş durumda. Kendisine buradan sevgiler saygılar sunuyorum. Geçmiş olsun paşam!